کمکس چیست؟ و چگونه با آن کار کنیم

دم کردن قهوه با کمکس در چند دقیقه


دم کردن قهوه با کمکس، یک فنجان قهوه متفاوت را تحویل شما می‌دهد. طرز تهیه قهوه با کمکس کار آسانی است و زیاد وقت شما را نمی‌گیرد. با این روش می‌توانید سریع‌تر و راحت‌تر از آن‌ چیزی که فکرش را می‌کنید قهوه آماده کنید. برای تهیه قهوه به این روش، باید یک دستگاه کمکس تهیه کنید.


آموزش دم کردن قهوه با کمکس در چند دقیقه کتری آب جوش مخصوص قهوه، پودر قهوه، فیلتر کاغذی مخصوص و پودر قهوه، تنها وسایلی هستند که برای تهیه قهوه با کمکس نیاز دارید. در این مطلب قصد داریم به آموزش دم کردن قهوه با کمکس بپردازیم. اگر دوست دارید یک قهوه متعادل و لذت‌بخش برای مهمانانتان تهیه کنید با ما همراه باشید.


همانطور که گفتیم، دم کردن قهوه با کمکس کار پیچیده‌ای نیست. ظاهر متفاوت این قهوه‌ساز می‌تواند گول‌زننده باشد و شما را به این فکر فرو برد که استفاده از کمکس برای دم کردن قهوه کار سختی است و به مهارت خاصی نیاز دارد. اما آموزش دم کردن قهوه با کمکس به شما ثابت می‌کند که فرآیند دم کردن قهوه چقدر لذت‌بخش و جذاب است. در ادامه با آموزش استفاده از این قهوه‌ساز همراه ما باشید.


 



مراحل کار 


مرحله اول: فیلتر را داخل ظرف قرار دهید


در مرحله اول لازم است فیلتر را به شکل مخروط درست کنید و داخل ظرف کمکس قرار دهید. نکته مهمی که باید در این مرحله به آن توجه کنید، قرار دادن صحیح فیلتر است.


دقت کنید که سمت 3 لایه ضخیم فیلتر (برای خرید فیلتر کمکس کلیک کنید)را به طرف دهانه ظرف قرار دهید. همچنی، باید فیلتر را خیس کنید تا فرآیند دم کشیدن قهوه بهتر صورت گیرد. شستن فیلتر با آب داغ، باعث می‌شود طعم کاغذ از بین برود و قهوه‌ساز از قبل گرم شود.


مرحله دوم: قهوه را آسیاب کرده و داخل فیلتر بریزید


هر مقدار قهوه که دوست دارید را به اندازه لازم آسیاب کنید. بسته به میزان مصرف شما، به ازای هر 720 میلی‌لیتر آب باید 45 گرم قهوه اضافه کنید. سپس به آرامی با دست خود ضربه بزنید تا سطح قهوه در فیلتر صاف و یکدست شود. البته نسبت 1 به 17 یک نسبت معروف برای تهیه قهوه با کمکس است. یعنی برای هر گرم قهوه می‌توانید 17 گرم آب اضافه کنید.


مرحله سوم: آب را اضافه کنید


مقداری آب گرم لازم دارید تا فرآیند دم کردن قهوه با کمکس را ادامه دهید. بهترین دمای آب در تهیه قهوه با کمکس، 93 درجه سانتی‌گراد است. دقت داشته باشید که روش اضافه کردن آب در این مرحله بسیار مهم است.


اضافه کردن سریع یا آهسته آب می‌تواند بر طعم قهوه تاثیر بگذارد. برای ریختن آب به صورت زیر عمل کرده و به نکات زیر توجه کنید.



  • هرگز روی لبه فیلتر آب نریزید. توجه داشته باشید که هدف شما اشباع کردن سطح قهوه است.

  • ریختن آب را از مرکز سطح قهوه شروع کنید و به سمت بیرون آب بریزید. سپس آب را به صورت چرخشی به داخل بریزید تا به این ترتیب تمام سطح قهوه اشباع شود.

  • پس از ریختن آب، 30 ثانیه صبر کنید تا کربن دی اکسید قهوه خارج شود. این کار باعث می‌شود عطرهای طبیعی قهوه آزاد شود و قهوه طعم بهتری داشته باشد. توقف کردن ریختن آب را زمانی عملی کنید که دو سوم آب را ریخته‌اید.


  • مرحله چهارم: فیلتر را بردارید


    حالا زمان آن رسیده است که فیلتر را از روی طرف بردارید. این کار را زمانی انجام دهید که دیگر آبی از فیلتر چکه نمی‌کند. اگر می‌خواهید قهوه سبک‌تری دم کنید می‌توانید از آب بیشتری استفاده کنید. دم کردن قهوه با کمکس می‌تواند یک راهکار عالی برای پذیرایی از تعداد زیاد مهمان باشد. این روش در یک بار دم کردن، چندین فنجان قهوه را به شما تحویل می‌دهد.





 


 


 


-برای خرید قهوه مناسب سلیقه خودتان کلیک کنید.